Implanturi dentare

Implantul dentar – alternativa moderna de inlocuire a dintilor

Lipsa unui dinte, a mai multora sau chiar a tuturor dintilor (edentatia) poate fi o problema de o importanta deosebita. Prin intermediul implantului dentar sunt rezolvate edentatiile, fie ale unui singur dinte, fie multiple, fara a afecta dintii vecini. O evaluare atenta si o planificare minutioasa a interventiei va oferi rezultate maxime, atat estetic, cat si medical.

Cazurile complexe se tratateaza de asemenea cu ajutorul implanturilor dentare, lucrarilor telescopate sau puntilor de zirconiu pe implanturi. Astfel, cazuri a caror rezolvare pana nu demult presupunea proteze mobile, acum pot fi tratate cu lucrari fixe, cimentate, confortabile, estetice si usor de acceptat si folosit. In clinica noastra se va gasi impreuna cu medicul implantolog solutia ideala pentru fiecare caz in parte. Pe baza unei radiografii panoramice digitale (realizata la noi in clinica) si in urma unei consultatii amanuntite (pe baza unei analiza 3D realizate tot in cadrul clinicii Dental Design), iti vom propune cea mai buna varianta de tratament, potrivita cu situatia ta.

    

Care sunt avantajele implantului dentar?

  • creeaza o stare de confort fizic si psihic mult imbunatatita
  • asigura protectia dintilor invecinati
  • ofera functionalitatea necesara pentru o alimentatie corecta, aducand usurinta in masticatie
  • procedura, planificata atent si corect, are un rezultat predictibil si usor controlabil
  • permite o igiena excelenta datorita posibilitatii folosirii firului interdentar
  • rezultatele sunt predictibile, estetice si simplu de mentinut in timp
  • nu doare si in in marea majoritate a cazurilor pacientii spun ca a fost mai usor decat credeau

In clinica noastra, medici specializati si atestati in implantologie orala, cu experienta semnificativa, vor efectua aceste interventii astfel incat sa iti recapeti increderea in tine si sa poti zambi mai mult. Lipsa unui dinte nu va mai sta niciodata in calea fericirii tale!