In cadrul clinicii utilizam toata aparatura de ultima generatie care poate aduce un plus de valoare tratamentelor pe care le efectuam, de la sisteme de magnificatie, microscop digital, laser, scanner intra-oral pana la imagistica digitala 3D, sisteme de albire profesionale sau de depistare a cancerului bucal.

Sistemele de magnificatie si microscopul electronic digital pot aduce un plus de precizie in instrumentarea spatiului endodontic sau in verificarea adaptarii si prepararii unui dinte ce va primi o coroana sau fateta ceramica. La randul lor, aceste piese protetice realizate in laborator (fatete, coroane dentare si diferite lucrari protetice), pe langa experienta si talentul echipei de tehnicieni dentari, experti in ceramica, au asistenta tehnologiei digitale.

Scanarea preliminara a cazului, documentarea prin examinarea radiologica digitala cu radiatie minima si sigura pentru pacient, fotografia documentara intra si extraorala, toate ne ajuta in analizare, planificare si gasirea celei mai bune solutii de tratament. Colaborarea intre clinica si laboratorul de tehnica dentara Dental Design se realizeaza fara dificultati, informatia fiind transmisa si digital in procesul tehnologic. Putem printa sau freza elemente cu precizile de micron de milimetru, lucru de era de neimaginat cu cativa ani in urrma. Putem previzualiza rezultatul si modifica aspecte si detalii inainte inca de a pune freza pe dinte, asigurandu-ne astfel ca vom cunoaste rezultatul obtinut inainte de a incepe pentru a putea realiza in felul acesta cele mai potrivite tratamente fiecarui zambet in parte.

Lasa-ne numarul de telefon

si te sunam noi
Datele tale de contact vor fi prelucrate conform politicii de confidențialitate care poate fi consultata aici.

Vezi in materialul video la ce te ajuta tehnologia in tratamentul tau stomatologic

Pentru un diagnostic corect sau pentru verificarea unui tratament, clinica este dotata cu aparate radiologice digitale, panoramic, 3D (computer tomograf) si retro-alveolar, cu radiatii minime, dar cu o calitate excelenta a imaginii obtinute.

In acest fel, drumurile spre centre de radiologie nu mai sunt necesare. In stomatologia moderna, imagistica ofera linistea, siguranta si garantia unui tratament exact, precis si corect, iar investitia clinicii in aparatura radiologica performanta a fost una extrem de utila.

Laserul aduce numeroase beneficii pentru pacient comparativ cu tratamentele traditionale, astfel ca il utilizam la o multitudine de proceduri stomatologice. Cu un puternic efect antibacterian, este un ajutor in tratarea bolii parodontale si a altor surse de infectie. In manoperele chirurgicale putem fi mai putin invazivi folosind laserul datorita reducerii atat a sangerarii, cat si a timpului petrecut de pacient pe scaunul stomatologic. De asemenea, vindecarea este mai rapida, iar disconfortul este diminuat ca intensitate si durata. Datorita efectelor hemostazice ale laserului (oprirea sangerarii) , acesta poate fi folosit si pentru prelevarea biopsiilor, alungiri de sant vestibular, gingivectomii, alungiri coronare, frenectomii.

Cu ajutorul Vescope VX, cancerul oral este depistat in stadiu incipient. Suntem printre putinele institutii medicale care detin aceasta tehnologie performanta, total neinvaziva si neiradianta, datorita careia, in doar 5 minute, se observa daca exista semne ale bolii. Descoperit in primul stadiu, cancerul bucal are 80% sanse de a fi tratat cu succes, iar un asemenea control trebuie efectuat o data la 6 luni, in cazul fumatorilor, si anual, in cel al nefumatorilor.

Unde ne gasesti?

Str. Diaconu Coresi nr. 20
Timisoara, Romania
Luni – Vineri: 09:00 – 21:00

Ai o intrebare pentru noi?

Ne poti suna la
+4 0741 015 959

Ne poti scrie la
office@dentaldesign.ro

Copyright © 2024. Toate drepturile rezervate.
Sună-neScrie-ne
phone-handset