TRATAMENTUL BOLII PARODONTALE

Gingii inflamate, dinti mobili, miros neplacut al gurii sau sangerari... toate pot face parte din tabloul complex al bolii parodontale. Din pacate, tot mai multi tineri sunt afectati de aceasta neplacuta afectiune care, nediagnosticata la timp, poate duce la pierderea dintilor, scurtarea vietii, boli cardiovasculare sau dementa la o varsta mai inaintata.

Lasa-ne numarul de telefon

si te sunam noi
Datele tale de contact vor fi prelucrate conform politicii de confidențialitate care poate fi consultata aici.

Afla ce este, cum o poti preveni si cum se trateaza boala parodontala

  • Solutii pentru pacientii fara dinti

    Dantura fixa pe implanturi

    Caz lucrari fixe pe implanturi

  • Caz reabilitari - dantura fixa pe implanturi

Pentru a preveni si chiar a trata aceasta boala, in cadrul clinicii Dental Design, medicul specialist va realiza o fisa completa cu masuratori minutoase si atente pe fiecare suprafata a fiecarui dinte inca de la primele semne care ar putea sugera o astfel de problema.

Aceste masuratori, fotografia documentara si investigatiile digitale computerizate realizate in cadrul clinicii, vor da medicului informatiiile necesare pentru ca, pe baza expertizei si experientei, sa propuna cel mai potrivit plan de actiune pentru fiecare caz in parte. Fie ca este vorba de igienizari speciale sau de tratarea laser a bolii parodontale, de decontaminarea tesutului de sustinere sau de aditii osoase si regenerare tisulara ghidata, toate sunt puse in slujba pacientului pentru a preveni afectiuni mai grave pe viitor si a prelungi, in conditii de siguranta si confort, durata de viata a dintilor naturali pe arcada. In cazurile grave in care nu se mai pot pastra dintii, solutia este la indemana, vorbind aici de lucrari fixe pe implanturi dentare.
Cazuri inainte & dupa
Solutii de tratament in cazuri avansate de boala parodontala
Scopul principal al tratamentului bolii parodontale este eliminarea riscului dat de aceasta afectiune asupra starii de sanatate generala a pacientului, scaderea riscului de dementa, Alzheimer si boli cardio-vasculare. Insa, in mod evident, se urmareste si pastrarea indelungata a dintilor pe arcada si prelungirea vietii acestora.

Pe langa tratamentul efectuat, un rol important il are intretinerea rezultatului obtinut, pe care il vom mentine impreuna, costurile pentru efectuarea tratamentelor afectiunilor parodontale fiind indivizualizate si variind in functie de complexitatea si gravitatea fiecarui caz in parte.

Nu in ultimul rand, un zambet sanatos, cu gingii stabile, cu o culoare si forma armonioasa, va fi mult mai estetic, crescand increderea pacientului in sine, atat in viata sociala, cat si in momentul masticatiei.

Unde ne gasesti?

Str. Diaconu Coresi nr. 20
Timisoara, Romania
Luni – Vineri: 09:00 – 21:00

Ai o intrebare pentru noi?

Ne poti suna la
+4 0741 015 959

Ne poti scrie la
office@dentaldesign.ro

Termeni si conditii
Copyright © 2023. Toate drepturile rezervate.
Sună-neScrie-ne
phone-handset