Clinica

Am fost intrebat mereu de ce fac asta, de ce imi impun aceste standarde mie si echipei mele? Oare de ce oamenii vor sa ajunga pe Luna, sau pe Marte, oare de ce cautam sa atingem viteze din ce in ce mai mari și de ce sa facem mii de fotografii unei singure flori pentru a inrama doar una? Raspunsul e simplu: cautarea perfectiunii!

clinica

In stomatologie, raspunsul meu este la fel de simplu: pentru ca imi place, pentru ca ma simt implinit si multumit la finalul zilei, aducand zambetul pe chipul oamenilor, pentru ca stiu ca, sustinut de cei mai buni profesionisti, folosind tehnici de avangarda si materiale de ultima generatie, perfectiunea este mai aproape de a fi atinsa!

Scopul meu a fost ca in cadrul celor patru cabinete si a salii de radiologie, dotate dupa cele mai moderne standarde internationale in domeniu, Clinica Dental Design sa reuneasca toate specializarile pentru ca tu sa primesti tratamentul complet, aici, la noi. Medicii nostri sunt la randul lor specializati in fiecare ramura a stomatologiei pentru ca tratamentul corect sa fie efectuat de un specialist, un medic educat si pregatit sa rezolve exact problema pe care o are fiecare pacient in parte.

Pe langa cabinetele specializate si medicii pregatiti, evident este nevoie de aparatura si de materiale performante, biocompatibile si calitative. Toate aceste aspecte sunt reunite in cadrul clinicii, fara a face nici cel mai mic compromis. Actul medical va avea intotdeauna specificatiile date de literatura de specialitate pentru obtinerea unor rezultate maxime.

 Gandit pentru tine

Pe langa actul medical, un aspect deosebit de important este primirea pacientului, modul in care decurge timpul de asteptare (chiar daca acesta este redus la minim) si intreaga infrastructura a clinicii care a fost gandita din temelii pentru ergonomie, confort si relaxare.

Dental Design s-a nascut facand din cautarea perfectiunii un scop spre care tindem, fie ca este vorba de primirea, de timpul de asteptare, de educarea sau tratarea efectiva a pacientului.