Restaurari minim invazive din compozit

Dintele sanatos este perfect. In afara de tesutul natural nu mai putem vorbi de perfectiune, dar vom tinde mereu a ne apropia de ea. Din acest motiv, in cadrul clinicii Dental Design pretuim sanatatea si naturalul mai mult decat orice. In cazul in care un dinte are o problema de sanatate, vom incerca sa realizam tratamente minim invazive folosind sisteme de magnificatie, martori si indicatori chimici sau tehnologia laser pentru a proteja tesutul sanatos. In niciun caz nu vom sacrifica un dinte sanatos doar pentru ca avem tehnologia necesara pentru a-l trata, ci mereu am incercat si asta vom face mereu, sa impingem limitele medicinei, stomatologiei si tehnologiei pentru ca mereu sa obtinem cele mai potrivite tratamente fara sacrificiu inutil de tesut dentar.

Lasa-ne numarul de telefon

si te sunam noi
Datele tale de contact vor fi prelucrate conform politicii de confidențialitate care poate fi consultata aici.

Stomatologia minim invaziva trebui sa fie dezideratul fiecarui medic. Medicina si sanatate inainte de toate.

Compozitul este unul dintre materialele „minune” ale stomatologiei moderne, iar un medic priceput, cu talent si rabdare, poate transforma un zambet aproape instantaneu. In maini pricepute si experimentate, compozitul poate da rezultate formidabile datorita adeziunii ce nu necesita preparare dentara. Astfel, materialele moderne permit obtinerea unor rezultate stabile in timp, rapide si controlabile de la prima sedinta pana la zambetul dorit.

In realizarea unei fatete sau a unei obturatii de compozit, un aspect deosebit de important este atentia acordata cromaticii armonioase si a modelajulul ocluzal. Astfel, partea estetica a actului medical este tratata cu grija si atentia dorita atat de pacient, cat si de echipa Dental Design. Ce va rezulta? Multa bucurie pe fetele pacientilor, si pentru ca starea de bine e contagioasa, si pe ale noastre.
Cazuri inainte & dupa
Reabilitari estetice minim invazive

Unde ne gasesti?

Str. Diaconu Coresi nr. 20
Timisoara, Romania
Luni – Vineri: 09:00 – 21:00

Ai o intrebare pentru noi?

Ne poti suna la
+4 0741 015 959

Ne poti scrie la
office@dentaldesign.ro

Copyright © 2024. Toate drepturile rezervate.
Sună-neScrie-ne
phone-handset