Implanturi dentare, coroane, dinti naturali

“Inainte si dupa” - cam simplista descriere. Daca intram in detalii insa, vedem ca nu e asa simplu cum poate parea la prima vedere. In primul rand, a trebuit sa pastram dintii naturali cat mai intregi, sa fim minim invazivi si sa respectam tesutul sanatos, fara sacrificii facute din amorul artei. Din acest motiv am ales sa inseram un implant in locul incisivului lateral, cu multe provocari specifice acestui caz. Alti trei dinti sunt cu coroane ceramice, foarte dificila fiind integrarea implanturilor si/sau coroanelor printre dinti naturali. Este mult mai simplu sa realizam coronite sau fatete pe cat mai multi dinti decat sa ajustam dinti naturali, coronite pe implanturi si coronite pe dinti naturali intr-un "tot" armonios.
In al doilea rand, ne-am dorit transformarea unui zambet uzat si imbatranit prin realizarea unei linii a muchiilor incizale in armonie cu linia buzelor, un zambet tanar si pozitiv. De asemenea, incisivii centrali au capatat alte proportii, mai puternice, pentru a parea mai impozanti si dominanti, asa cum se potrivesc pacientului nostru.
Doar patru dinti, si o sumedenie de timp si munca pentru a ajunge aici. Si inca nu e gata, dar suntem pe drumul cel bun.
Detaliile fac intotdeauna diferenta.

Lasa-ne numarul de telefon

si te sunam noi
Datele tale de contact vor fi prelucrate conform politicii de confidențialitate care poate fi consultata aici.
Inainte & Dupa
Zambete reabilitate in cadrul clinicii

Unde ne gasesti?

Str. Diaconu Coresi nr. 20
Timisoara, Romania
Luni – Vineri: 09:00 – 21:00

Ai o intrebare pentru noi?

Ne poti suna la
+4 0741 015 959

Ne poti scrie la
office@dentaldesign.ro

Termeni si conditii
Copyright © 2023. Toate drepturile rezervate.
Sună-neScrie-ne
phone-handset