Coronite ceramice pe suport de zirconiu

Pacienta si-a dorit un zambet natural care sa se apropie cat mai mult de dintii pe care i-a avut inainte de lucrarea dentara precedenta care nu o satisfacea din niciun punct de vedere. Inainte de a schimba lucrarea veche cu alta, am realizat tratamentele de canal, am rezolvat problemele date de carii, statusul parodontal a fost mult imbunatatit si bonturile reconstituite cu ajutorul pivotilor din fibra de sticla.

 

Pacienta si-a dorit un zambet natural care sa se apropie cat mai mult de dintii pe care i-a avut inainte de lucrarea dentara precedenta care nu o satisfacea din niciun punct de vedere. Inainte de a schimba lucrarea veche cu alta, am realizat tratamentele de canal, am rezolvat problemele date de carii, statusul parodontal a fost mult imbunatatit si bonturile reconstituite cu ajutorul pivotilor din fibra de sticla. Pacienta nu a dorit implanturi (nici nu au fost obligatorii in acest caz), iar lucrarea a fost realizata din coronite individuale (din cat mai multe piese), astfel incat sa facilitam igiena si sa obtinem rezultatul estetic pe care aceasta si-l dorea.

Forma si culoarea dintilor au fost alese in functie de preferintele estetice ale pacientei si ne bucura sa vedem ca nu toata lumea vrea dinti albi ca o foaie de hartie. Dintii naturali de pe maxilarul inferior au ramas intregi, sanatosi fiind, pacienta dorind in continuare ca ei sa ramana asa cum sunt din punct de vedere estetic, lucru cu care am fost total de acord. Exista pacienti care isi doresc pastrarea dintilor cat mai naturali si sanatosi, nepunand estetica in fata sanatatii, iar acest lucru este mai mult decat imbucurator.