1. Home
  2. /
  3. Servicii si preturi
  4. /
  5. Estetica dentara Timisoara

Estetica dentara Timisoara

Materialele moderne si tehnicile avansate permit realizarea unor reconstituiri corecte din punct de vedere medical, dar si estetice. Inlay-urile ceramice, coroanele integral ceramice ori de ceramica pe zirconiu, precum si fatetele dentare, fac din aspectul estetic un factor important in luarea celei mai bune decizii medicale.

In realizarea unei obturatii de compozit, un aspect deosebit de important este atentia acordata cromaticii armonioase si a modelajulul ocluzal. In acest fel, partea estetica a actului medical este tratata cu grija si atentia dorita atat de pacient, cat si de echipa Dental Design. Iar pentru a-ti face o idee, tariful perceput pentru realizarea unei obturatii simple (o plomba) incepe de la 210 lei.

Albirea dentara, un alt aspect ce tine de estetica dentara, realizata cu lampa de albire, va reda zambetului tau albul pe care il doresti in doar o sedinta, fara durere si fara reactii adverse. Clinica noastra este dotata cu cea mai performanta lampa de albire existenta pe piata in acest moment, Zoom Led, pretul pentru o albire dentara pentru ambele arcade fiind de 300 euro.

estetica-dentara

Aveti intrebari ? Nu ezitati sa ne contactati

Adresa noastra

Str. Diaconu Coresi nr. 20,
Timisoara, Romania

Telefon:  +4 0356 454 710
Telefon:  +4 0741 015 959
E-mail: office@dentaldesign.ro

Program de lucru

Luni – Vineri: 09:00 – 21:00
Sambata: cu programare

Duminica: inchis