+4 0741 015 959
+4 0741 015 959

Intr-o singura sedinta de o ora, total non-invaziv, fara afectarea dintilor, s-a restaurat forma acestora si s-a redat zambetul pe care pacientul si l-a dorit, scapand de strungareata inestetica. Rezultatul este rapid, reversibil, si cu durata mare de viata.

 

Accidente se pot intampla...un dinte se poate ciobi, se poate rupe, un dinte se poate sparge. Intotdeauna exista insa o solutie, fie ca vorbim despre reaplicarea bucatii de dinte spart, fie de o fateta ceramica, de o reconstituire din compozit sau de o coronita integral ceramica, rezultatul trebuie sa fie cat mai aproape de natural.

 

Orice dinte cariat poate fi refacut, tratat. In cazul acesta, s-a realizat tratamentul de canal dupa indepartarea pivotului de metal, iar apoi s-a reconstituit cu ajutorul compozitului fotopolimerizabil si a unui pivot din fibra de sticla. Acesta este estetic, bio-compatibil, minim invaziv si cu elasticitate ce nu provoaca facturi ale dintelui.

In anumite cazuri, cum este cel de fata, se pot obtine rezultate medicale, functionale si estetice foarte bune fara a fi necesara folosirea fatetelor ceramice. Intr-o singura sedinta care a durat sub o ora, s-a indepartat compozitul vechi, s-a curatat caria si s-au refacut dintii pacientei, aceasta fiind din nou multumita de zambetul ei.

 

Unde ne gasesti?

Str. Diaconu Coresi nr. 20
Timisoara, Romania
Luni – Vineri: 09:00 – 21:00

Ai o intrebare pentru noi?

Ne poti suna la
+4 0741 015 959

Ne poti scrie la
office@dentaldesign.ro

Copyright © 2024. Toate drepturile rezervate.
Sună-neScrie-ne
menu