Inainte de etapa de tratament stomatologic cu fatete ceramice Lumineers, au fost realizati cativa pasi premergatori. In primul rand, s-au tratat cariile, infectiile si celelalte probleme de sanatate. Pentru rezultatul estetic, au fost necesare doar doua sedinte.

 

Pacienta era nemultumita de zambetul ei si a dorit un rezultat estetic rapid si, in acelasi timp, protejarea dintilor. S-a optat pentru realizarea unei albiri dentare completata de 10 fatete Lumineers. Pe langa dinti mai albi, s-a obtinut o forma si o pozitie mai armonioasa a acestora.

 

In acest caz, tratamentul stomatologic a insemnat mai mult decat imbunatatirea esteticii dentare. Am ales sa reconstituim dintii naturali, abrazati si tociti, prin intermediul a 20 de fatete ceramice Cerinate Lumineers, total fara slefuire. Nu a fost necesara nicio interventie asupra dintilor, si in doar doua sedinte, pacientul a ajuns de la situatia initiala la cea finala.

 

Total nemultumita de aspectul estetic al dintilor ei, pacienta si-a dorit rezolvarea problemelor medicale si restaurarea dintilor cat mai aproape de un aspect natural. Dupa efectuarea tratamentelor de canal pe dintii care au necesitat acest lucru, modelarea gingiei si realizarea unor lucrari provizorii, s-a trecut la etapa finala, cand situatia medicala era deja stabila.

 

Lipsa incisivilor laterali superiori poate fi o problema estetica foarte deranjanta pentru oricine. Solutia ideala, de obicei, include un tratament ortodontic pentru a obtine spatiul unde in mod normal sunt pozitionati incisivii laterali, urmand apoi inserarea a doua implanturi dentare pentru a inlocui acesti dinti. In cazul acesta insa, pacienta a ales o solutionare mai rapida, ea nelocuind in Romania.

 

Unde ne gasesti?

Str. Diaconu Coresi nr. 20
Timisoara, Romania
Luni – Vineri: 09:00 – 21:00

Ai o intrebare pentru noi?

Ne poti suna la
+4 0741 015 959

Ne poti scrie la
office@dentaldesign.ro

Copyright © 2024. Toate drepturile rezervate.
Sună-neScrie-ne