+4 0741 015 959
+4 0741 015 959

Un caz foarte dificil. De ce a fost dificil? Din mai multe motive:

- pacienta si-a dorit pastrarea dintilor naturali fara sa fie afectati (si noi i-am sustinut hotararea). Ca o consecinta, a trebuit sa punem in mana tehnicianului povara integrarii coroanelor si puntilor dentare. Nu a fost usor, solutia usoara ar fi fost sa facem fatete pe toti. Dar oricine poate face un caz usor…
- culoarea dintilor naturali a fost extrem de complicat de replicat in coroane. Erau opaci si albi in centru si spre gingie, transparenti si gri in rest si cu multe particularitati cromatice. Din nou, munca tehnicianului dentar a fost la inaltime.
- incisivii laterali nu exista, in locul lor sunt caninii. Unul a fost slefuit sa primeasca o lucrare ceramica, celalalt a ramas natural dar modelat sa semene a incisiv lateral.
- linia gingivala… o alta provocare
- evident, toate tratamentele de canal necesare, cat si cele parodontale si chirurgicale, au pus baza pentru a avea acest rezultat, ce se vede e doar cireasa de pe tort
- si, nu in ultimul rand, cazul a fost definitivat exact cum a fost planificat. Nu puteam intarzia, nimic neprevazut nu ne permiteam sa apara, nu mai aveam loc de alta proba sau de mutarea unei programari. De ce? Pentru ca pacienta ne-a dat acest termen limita si ni l-am asumat.

Nu e “Hollywood arificial white” dar este exact pe sufletul nostru: medicina si natural inainte de toate.

 

 

 

 

Unde ne gasesti?

Str. Diaconu Coresi nr. 20
Timisoara, Romania
Luni – Vineri: 09:00 – 21:00

Ai o intrebare pentru noi?

Ne poti suna la
+4 0741 015 959

Ne poti scrie la
office@dentaldesign.ro

Copyright © 2024. Toate drepturile rezervate.
Sună-neScrie-ne
menu